212 10 44 428
694 49 98 046

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

Για τον Επαγγελματία - Την Επιχείρηση - Τον Ιδιώτη

Υπηρεσιες συντήρησης όλων των ειδών μοτοσικλετών Ιαπωνίας, Ευρώπης - Αμερικής

Στην Xelixis αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που χρειάζεται η μοτοσικλέτα, το παπάκι ή το σκούτερ σας. Από την απλή περιοδική συντήρηση-service, τα ηλεκτρολογικά της, τα ελαστικά της ακόμα και την ολική της ανακατασκευή. Μπορούμε να παραλάβουμε και να παραδώσουμε την μοτοσικλέτα σας στον χώρο σας, ότι ώρα και ημέρα σας εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που η μοτοσικλέτα σας χρειαστεί να διανυχτερεύσει στο συνεργείο μας, τότε έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με την παροχή δίκυκλου αντικατάστασης.

Στην Xelixis κάθε μοτοσικλέτα είναι μια διαφορετική περίπτωση. Οι εργασίες δεν γίνονται βιαστικά και σε κάθε μοτοσικλέτα γίνεται πλήρης έλεγχος ασχέτως του αντικειμένου της εκάστοτε εργασίας.

Οι τιμές του SERVICE αλλά και των ανταλλακτικών είναι ιδιαίτερα προσιτές-οικονομικές-χαμηλές και προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα που όλοι βιώνουμε.

Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε οποιαδήποτε εργασία και ανταλλακτικό κάνουμε-χρησιμοποιήσουμε αντίστοιχα στην μοτοσικλέτα σας.

Φροντίζουμε κάθε φορά να διαπιστώνετε από μόνοι σας την διαφορά που προσφέρουμε στo service της μηχανής σας, με το που την οδηγήσετε!

COURIER & DELIVERY EXPERTS

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Τελευταία Νέα
NEWSLETTER Εισάγετε το E-mail σας
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣΣτα Social Media